001.Obeznámení Předmluva a Prolog

13.12.2011 09:38

Tak jo přibylo nám další krásné FF. Myslím si že je velice povedené. Ane chechám to na Vás jak se Vám to bude libit. Jedná se o práci člověka s přezdívkou Uchiha Sharingan. Tímto mu velice děkuji že mi dovolil se podělit o jeho práci. :-)

 

Hl.Informace:

Autor: Uchiha Sharingan

Počet dílů: zatím neznámo

 

Předmluva:

Ve světě Shinobi existuje spusta příběhů a legend,některé z legend sou pravdivé,jiné jenom báchorky pro kolemjdoucí.Je ale škoda že o skutečných hrdinech,kteří už několikrát zachránily náš svět se nemluví,nebo je nikdo nezná. Kolikrát jste slyšely příběhy Tsuki Rutemi?
Bláznivé ale odvážné dívce. Nebo kolikrát jste slyšely o lesním rebelovy a banditovy Aiku Windranerovy?
Nebo O Riku Hiashim či Arenu Tsukino a ostatních? Řekli byste do nich že dokázali to,co ostatní považovali za nemožné? Řekli byste o nich že zachránily náš svět před jistou záhubou? I jejich příběhy si zaslouží být vyprávěni a toto jsou jejich příběhy.
 

Prolog:

Je to teprve několik měsíců,co skončila druhá velká válka ninjů a celým Shinobi světem zmítá chaos,hysterie,vraždy a násilí. Válka totálně zničila životy a domovy mnoha můžů,žen i dětí,kteří nemají kam jít,ani co jíst. Nejhorší situace se však ocitla na severu od země ohně,která byla válkou postižena nejvíce.
Z věznic uteklo přes 10 000 krminálníků vrahů, zlodějů a nebezpečných ninjů. Celý sever od listové východ od oblačné a západ od kamenné trpý hladomorem a nemocemi,které nakonec vyústily v boj o pramalé zásoby vody a jídla 1000 obyčejných lidí.
Feduální lordi nemají sílu obnovit pořádek a pět velkých ninja vesnic se soustředí na obnovení pořádku ve vlastních zemích a tak na sever nikdo pomoc neposílá. Orozuka Loki,jeden z nejnebezpečnějších uprchlých věznů,který trávil dlouhé dny v temné místnosti a jenž už nikdy neměl vidět denní světlo,znovu po 15 letech povstal a byl připraven dokončit to v čem mu bylo zabráněno. Jeho plán očistit svět. Organizace ,,Tarakoma"
Ta která Lokiho naposlední chvíly zastavila ted znovu bije napoplach,ale válka se dotkla i této navenek neznámé organizace,která nyní po válce balancuje na pokraji zhroucení a situace si žádá nové hrdiny...
 

 

Vaše komenty n.n"

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek